Haren Majesteit - Dedemsvaart

Wie zijn wij

Klara had vroeger al een salon in Dedemsvaart waar ze vele jaren met liefde en plezier heeft gewerkt. Deze heeft zij doorverkocht toen ze haar kinderen kreeg. Hoewel ze jarenlang met veel plezier in de modebranche werkte, mistte ze toch een stuk creativiteit.

Toen haar dochter de kappersopleiding ging volgen, begonnen Klara’s handen weer te jeuken. Het kappersvak bleef toch altijd haar passie. Ook bleef ze vaak de vraag houden of Klara toch nog wou blijven knippen omdat mensen haar vakbekwaamheid en creativiteit misten. Zo begon ze langzamerhand weer mensen thuis te knippen. Op een gegeven moment werd de aanvraag zo groot dat de plannen voor een salon al snel op de tafel lagen. Na hard werken aan de salon heeft Klara op 26 Juni 2015 de deuren van Kapsalon Haren Majesteit geopend.

Haren Majesteit is een landelijke salon met een excentrieke eigen stijl. De salon is gebouwd naast de boerderij, op het platteland van Dedemsvaart.
Bij kapsalon Haren Majesteit staat kwaliteit en service voorop. Vooral persoonlijke benadering bij elke behandeling vinden wij belangrijk.

Kom gauw eens langs om onze prachtige salon te bekijken. En te zien wat wij u kunnen bieden.We heten u graag koninklijk welkom!

Volg Ons